8 redenen om een interieur stylist in te schakelen 

Jij zit jezelf af te vragen waarom je interieuradvies zou moeten krijgen. Wij geven je in dit artikel een aantal redenen op een rij. Zo kan jij uiteindelijk zelf de juiste beslissing maken. 

Het inrichten van je huis kan best wel een klus zijn. Vooral wanneer je samen met iemand bent en je beiden een andere smaak hebt. Je moet je toch prettig voelen in je eigen huis. Een interieurstylist kan bepaalde adviezen geven. Ze kan hij/zij je helpen bij het kiezen van de juiste kleuren. Maar je kan ook gaan voor een totaal advies met de juiste meubels etc. erbij. 

1.    Precies zoals je zou willen 

Een interieurstylist is iedere dag bezig met het inrichten van woningen. Hij/zij weet dus precies welke meubels wel passen en welke niet. Wanneer jij iets moois hebt bedacht kan een interieurstylist dit waarschijnlijk vertalen naar een ingerichte woning. Zo wordt het precies zoals jij in je hoofd hebt. 

2.    Een weerspiegeling van jou 

Het inrichten van een huis is niet zomaar iets. Kasten, stoelen, lampen en de kleuren die je gebruikt zijn een weerspiegeling van wei jij bent. De woonwinkel woonsquare heeft precies die meubels waar jij naar opzoek bent. 

3.    Tot rust kunnen komen in je huis 

Misschien is het op dit moment bijna onmogelijk om tot rust te komen in je eigen huis. Er zijn te veel kleuren en te veel dingen waardoor je afgeleid kan raken. Om helemaal tot rust te komen in je huis heb je de juiste touch nodig. Hier kan een interieurstylist bij helpen.  

4.    Jouw thuis is puur gevoel 

Ben jij weleens binnengestapt in een huis dat je dacht, ‘ooehh, dit voelt niet goed’? Misschien dat het huis niet huiselijk voelde of dat de energie gewoon niet goed was. Een woning is puur gevoel en straalt meer uit dan je denkt. Een interieurstylist snapt dit en zit dit om in het juiste gevoel. 

5.    Doe nooit meer miskopen 

Heb je een kast gekocht en kijk je er nu weleens naar met een weeïg gevoel? Had ik die kast nu eigenlijk wel moeten kopen, vraag jij jezelf af. Wanneer jij je dit jezelf afvraagt dan had je hem waarschijnlijk beter niet kunnen kopen. Een interieurstylist zorgt ervoor dat jij geen enkele miskoop doet. 

6.    Tijd is geld 

Heb jij gewoon niet de feeling voor het inrichten van een huis? Je gaat van woonwinkel naar woonwinkel en hierdoor verspil je bakken met tijd en dus ook geld? Goed interieuradvies zorgt ervoor dat je veel tijd bespaart en kan inzetten voor andere dingen. 

7.    Nieuwe deuren worden geopend. 

Wij mensen zijn gemaakt om erg te denken in hokjes. Zo hebben we iets voor ogen en vinden we het daardoor moeilijk om verder te kijken. Interieuradvies kan ervoor zorgen dat onze ogen worden geopend. Zo zal je keuzes maken die je anders misschien wel nooit had gemaakt. 

8.    Eén geheel samen met je partner 

Wanneer jij en je partner het niet eens kunnen worden, dan kan dit behoorlijk frustrerend zijn. Een interieurstylist brengt twee compleet andere stijlen samen. Dit zodat jullie beiden met een fijn gevoel op de bank neer ploffen. 

Vorige

Zo leg je laminaat in 7 simpele stappen 

Volgende

Top 3 slaapkamertrends voor 2023

Laatste van Blog

withemes on instagram