Top 3 slaapkamertrends voor 2023

Last Updated on: 8th november 2022, 10:07 am

Zoals je van ons gewend bent houden wij de laatste trends op het gebied van interieur en inrichting natuurlijk goed in de gaten. Zo is het niet alleen van belang dat je je woonkamer onder handen neemt. Ook je slaapkamer is wel eens aan verandering toe. Ben je benieuwd wat de laatste slaapkamertrends voor 2023 zijn? Neem dit artikel dan zeker even goed door. Met deze trends krijg je namelijk dé beste inspiratie die je zelfstandig toe kan passen bij jou in huis!

Terugkeer van de houten kledingkasten

Wij schatten de kans vrij groot in dat komend jaar de houten kledingkasten weer helemaal in zullen zijn. Het is namelijk zo dat een rustieke landelijke uitstraling op dit moment erg populair aan het worden is. Het leuke aan houten kasten is dat het mogelijk is om te variëren met kleuren en materialen om te zorgen voor een persoonlijke touch. Op zoek naar de beste kledingkasten van dit moment? Neem eens een kijkje bij de kledingkasten bij Woonenzo. Door de uitstekende prijs kwaliteit verhouding is het mogelijk om goede kasten te kopen, zonder dat je hier gelijk de hoofdprijs voor betaald. Dit maakt het ook voor jou mogelijk om je slaapkamer net even wat mooier aan te kleden.  

Gebruik van witte paletten

Klassieke en tijdloze looks voor de slaapkamer komen ook volgend jaar weer in de mode. Het gebruik van witte paletten is dé keuze voor de mensen die een gevoel van ontsnapping en rust willen creëren in hun slaapkamer. Of je nu in een landelijke kleine woning of een modern herenhuis woont, een wit palet is prachtig om to te voegen in de slaapkamer.  Het toevoegen van wandbekleding of een afwerking van een speciaal soort textuur op bijvoorbeeld het plafond helpt om diepte aan te brengen in de ruimte waar je slaapt.

Ontspannen bij een raam met een zitje

Het creëren van een ruimte om te ontspannen en te ontsnappen aan de drukte buiten kan best een uitdaging zijn, maar het is echt een super leuke toevoeging voor je slaapkamer. Raamzitjes in de slaapkamer worden steeds populairder. Dit maakt het mogelijk om een klein plekje te zoeken om een boek te lezen of te pauzeren om na te denken voordat de dag begint. Wil je een dergelijk plekje creëren dan raden wij je aan om de focus te leggen op rustgevende kleuren en natuurlijke materialen. Zo zijn er veel leuke Marokkaanse dekentjes en kussens die zorgen voor een unieke uitstraling in de slaapkamer.

Dit is natuurlijk slechts een kleine selectie met trends die er te vinden zijn op dit moment of die nog komen volgend jaar. Zolang je creatief bent is het altijd mogelijk om er wat leuks van te maken bij jou in huis. Wil je op de hoogte blijven van de laatste stand van zaken in de wereld van interieur en design? Blijf dan zeker even hangen op onze site om nog veel meer leuke artikelen door te lezen!

Vorige

8 redenen om een interieur stylist in te schakelen 

Volgende

Betere inbraakbeveiliging voor je deuren, 4 tips

Laatste van Blog

withemes on instagram