5 x: onderdelen die het investeren waard zijn bij het betreden van een nieuwe woning

Last Updated on: 3rd november 2022, 10:56 am

Verhuizen gaat niemand in de koude kleren zitten. Deze grote verandering is vaak ontzettend stressvol voor iedereen, niet in de minste plaats omdat je moet investeren in een aantal zaken voor in het huis, zoals meubels of decoratie. In dit artikel geven we je tips waarom het een goed idee zou kunnen zijn om bij een verhuizing te investeren in mooie wijnglazen, of een mooie hanglamp.

Een goed bed

Een kwalitatief goed bed is ontzettend belangrijk. We zijn gemiddeld een derde van ons leven in bed aan het liggen of aan het slapen, dus het belang van onze nachtrust moet zeker niet onderschat worden. Naast dat een kwalitatief goed bed helpt bij het bevorderen van de nachtrust, maar ook omdat het belangrijk is voor je gezondheid en je lichaam. Een slecht bed is ontzettend schadelijk voor je rug en kan op lange termijn voor extreme pijn zorgen.

Mooi servies

Als je gasten over de vloer hebt wil je natuurlijk wel eten en drinken kunnen serveren op of uit mooi servies. Daarom is het een goed idee om te investeren in mooi servies, wat naast praktisch er ook esthetisch mooi uitziet. Het liefst serveer je die ene cocktail natuurlijk in Libbey glazen, in plaats van oude glazen waar de nodige deuken of scheuren in zitten.

Kunst

Een ander onderdeel waar je zeker in zou kunnen investeren bij het betreden van een nieuwe woning is kunst. Mooie kunstobjecten in huis maken het huis er luxueus en stijlvol uitzien, maar kunstobjecten kunnen ook meeverhuizen naar woningen war je eventueel later gaat wonen. Mooie kunstobjecten kun je ook voor een zacht prijsje vinden bij een kringloop of mooie tweedehands winkel.

Gordijnen

Hoewel je wellicht niet altijd stilstaat bij verschillende soorten raamdecoratie en wat dit kan doen voor de stijl van een huis, is dit heel bepalend voor de uitstraling van een ruimte in de woning. Daarom is het belangrijk om wel te investeren in gordijnen of andere vormen van raamdecoratie. De laatste jaren zijn inbetween gordijnen steeds populairder, waarbij de gordijnen genoeg doorlaten om het huis niet volledig te verduisteren, maar wel genoeg verduisteren om privacy te kunnen bieden.

Verlichting

Zeker in de winter zit je vaak in het donker binnen. Hierbij ben je afhankelijk van kunstmatig licht om de woning goed zichtbaar te kunnen maken en een knusse sfeer te creëren. Daarbij is het wel belangrijk dat je mooie en warme verlichting in huis hebt om een fijne sfeer neer te kunnen zetten. Kies daarom niet gelijk voor de eerste beste verlichting, maar investeer in lampen die een mooie uitstraling hebben en lichtbronnen met warm licht.

Vorige

Overstappen is besparen. Zo bespaar je op internet en tv 

Volgende

Drie tips voor de beste spullen voor jouw hond

Laatste van Blog

withemes on instagram