Relatiegeschenk voor in de keuken? Dit zijn de leukste cadeaus

Last Updated on: 16th maart 2023, 08:48 am

Heb jij iemand bij je in dienst die enorm van koken houdt? Of heb je een bedrijf in de foodbusiness? Dan is het leuk om zo nu en dan een passend relatiegeschenk te geven. Wij zetten een aantal leuke cadeaus voor in de keuken op een rij.

Bij keukenaccessoires spring je nu niet gelijk een gat in de lucht. Niemand wordt extreem warm van een garde of een spatel. Maar er zijn wel veel keukenaccessoires waar je wel vrolijk van wordt. Bijvoorbeeld doormiddel van een bedrukking of een mooi verpakte messenset. Hierbij op een rijtje, originele keukenaccessoires bedrukken die praktisch en interessant zijn voor jouw klanten of collegas.

Bedrukt BBQ schort of keukenschort

Je bent eigenaar van een bedrijf in de vleesindustrie? Dan heb je vast veel klanten die houden van BBQ’en. Waarom zou je ze dan geen passend relatiegeschenk geven. Je kan nu denken aan een schort met mooie leren banden. Deze bedruk je vervolgens met jou eigen merk. Maar je kan nog gekker gaan en kiezen voor een naam van jouw klant of collega. Dan weten wij zeker dat je echte punten gaat scoren.

Set met koffiekopjes

Het zijn toch voornamelijk de vrouwen die gek zijn op design spullen. Of het nu kledingstukken zijn of mooie koffie kopjes. Geef als werkgever een aantal mooie koffie kopjes cadeau. Kies niet voor een lelijke opdruk op een mok, maar kies voor een set van vier prachtige koffiekopjes. Dan zullen ze nog lang aan je blijven denken ook zonder jouw logo op de zijkant.

Kookwekker

Soms is het ook leuk om een geinig relatiegeschenk te geven aan je collega’s. Heb je bijvoorbeeld ene collega die altijd te laat komt en graag in de keuken staat? Geef hem een kookwekker met een kleine knipoog natuurlijk. Zo hou je er ook een beetje de lol in op de werkvloer.

Gietijzeren buiten kookpan

Steeds meer mensen kiezen ervoor om heerlijk buiten te koken. Vooral tijdens de koude winterdagen is het enorm leuk om een pan het vuur te hebben. Voor het koken boven het vuur heb je een gietijzeren pan nodig. Deze zijn iets prijziger dan normale pannen, maar als relatiegeschenk ga je zeker weten punten scoren.

Een luxe messenset

Er zijn van die cadeaus die je nooit voor jezelf koopt, maar ontzettend leuk zijn om te krijgen. Hierbij moet je denken aan een luxe messenset. Denk bijvoorbeeld aan drie mooie messen helemaal met je naam erin gegraveerd. Een cadeau dat je misschien wel heel graag zelf gehad zou willen hebben. Hoe leuk is het dan wel niet om dit weg te geven aan iemand.

Simpele cadeaus voor op kantoor

Op kantoor neem je jouw eigen boterhammen mee. Waarom heb je dan nog geen boterhamtrommel met jouw logo erop, of een koffiekop met je logo. Een keukenaccessoir relatiegeschenk hoeft niet alleen in de keuken gebruikt te worden. Ook daarbuiten kan je het nog steeds een keuken accessoire noemen.

Lees hier over nieuwe regels bij defensie over relatiegeschenken.

Vorige

Hoe is het herstel van een hernia operatie?

Volgende

Hoe kan je beter slapen en wat heb je daarvoor nodig?

Laatste van Blog

withemes on instagram