Leukste cadeautjes die je iemand voor zijn of haar verjaardag kan geven in 2022

Het is elk jaar weer moeilijk. En niet alleen met een verjaardag, maar soms moet je ook nog eens een cadeau uitzoeken tijdens de feestdagen. Speciaal voor deze moeilijke momenten hebben wij de 5 mooiste cadeau’s van 2022 voor jou op een rijtje gezet!

Van diamond painting kat tot aan het geven van een boom. We hebben speciaal voor jou de mooiste cadeau’s van dit moment op een rijtje gezet:

Diamond painting

Wist je dat schilderen heel rustgevend is? Daarom is diamont painting ook zo leuk. Het is een variatie van schilderen zonder geklieder. Je gebruikt namelijk kleine gekleurde kristallen steentjes. Het wordt dan ook wel borduren met steentjes genoemd. Kies een mooi afbeelding uit, bijvoorbeeld het meisje met de parel. En wil je het cadeau compleet afgeven? Stop dan ook de diamond painting opbergdoos in je virtuele winkelmandje.

LED-lamp met songtitel play mode

Wil je een persoonlijk cadeau geven aan iemand die je lief is? Je kan tegenwoordig een wel heel bijzonder cadeau geven. Deze lamp is namelijk ontworpen om herinneringen vast te houden. Je kan op de LED-lamp een eigen foto uitkiezen met de titel van jullie persoonlijke liedje. Staat mooi op elk nachtkastje! Het enige dat je nu nog hoeft te doen is raden wat de anders lievelingsnummer is.

Memory met je eigen foto’s

Zoek jij een cadeau voor iemand die gek is op spelletjes? Dan is dit wel een heel bijzonder cadeau. Je kan namelijk een kwartetspel maken met eigen foto’s. Uiteraard wordt er van elke foto nog een foto afgedrukt, want op deze manier kun je samen een ontzettend spannend potje memory spelen. Het perfecte cadeau voor de fanatieke spelletje speler!

Geef een boom cadeau

De wereld van morgen en zeker ook van vandaag heeft bomen nodig. Je kan tegenwoordig een boom laten planten namens iemand. Hij of zij krijgt dan een certificaat van de geplante boom. Een cadeau dat bijzonder is voor mensen die alles al hebben of die juist heel bewust bezig zijn met de toekomst!

Oma, vertel eens!

Als iemand een respectabele leeftijd heeft bereikt dan kan het mooi zijn om hem of haar een wel heel bijzonder cadeau te geven. De boeken van Elma van Vliet zijn namelijk zo ontworpen dat je opa of je oma alle ruimte heeft om eens van alles te vertellen over het verleden. En luisteren we niet altijd zo graag naar verhalen van opa en oma’s? Het is een waardevol cadeau voor je opa en oma maar zeker ook voor jezelf als het ingevuld terugkomt.

Keuze is reuze

Zoals je ziet is er ook in 2022 voor ieder wat wils en kun je weer met een gerust hart aankomen met een 100% origineel cadeau. Nu is een persoonlijk cadeau vaak een cadeau wat uit het hart wordt gegeven natuurlijk. Maar je wil liever niet dat iemand het cadeau al een keer heeft of dat je bijvoorbeeld hetzelfde als het jaar ervoor moet geven. Originaliteit is de weg naar ieders hart!

Vorige

New year, new you

Volgende

Lentekriebels: zo maak je je elektrische fiets gereed

Laatste van Blog

withemes on instagram