Is het slim om te investeren in crytpo’s?

Anno 2022 kun je bijna niet meer om crypto kopen heen. Het is een vorm van valuta die de laatste jaren in een korte tijd heel populair is geworden. Toen Bitcoin voor het eerst de markt betrad, dachten sommige mensen dat het enorm zou floppen. Andere mensen besloten in Bitcoin te investeren, en dat bleek een goede beslissing: Bitcoin werd ontzettend veel waard en steeg heel snel. Dat roept de vraag op: wat zal de koers zijn van deze stijging? Zal crypto blijven groeien in populariteit of zal het op den duur ook weer dalen? In dit artikel bespreken we of het slim is om te investeren in crypto’s, zeker met in acht genomen dat we elven in een vrij economisch onzekere tijd.

The Great Reset

Heb je wel eens van de term ‘The Great Reset’ gehoord? Dit is een visie ontwikkeld door Klaus Schwab, voorzitter van het World Economic Forum (WEF). Het is een strategie om de wereldeconomie na de coronapandemie weer op te kunnen bouwen op een duurzame manier. De coördinatie ligt in de handen van verschillende NGO’s zoals het World Economic Forum, het International Monetary Fund en verschillende wereldleiders. Het doel is dus een betere economie, en daarmee wereld, te creëren. Wil je meer lezen over The Great Reset, dan kun je ook het boek van Klaus Schwab lezen om je meer te verdiepen in deze visie op de wereldeconomie. Overigens is The Great Reset tevens de naam van de 50e bijeenkomst van het World Economic Forum, wat werd gehouden in juni 2020.

Onzekere tijden

Er heersen onzekere tijden in de wereld. Geld wordt steeds minder waard, door e inflatie. Doordat bepaalde producten steeds duurder worden, wordt jouw geld steeds minder waard. Denk bijvoorbeeld eens aan de prijzen voor benzine. Door de stijgende olie- en gasprijzen als gevolg van de sancties tegen Rusland door de huidige oorlog in Oekraïne, zijn de benzineprijzen bijvoorbeeld enorm gestegen. Als je nu je auto een volle tank wil geven, dan ben je daar veel meer aan kwijt dan eerst. In deze tijden van prijsstijgingen en de daarbij horende inflatie, is het moeilijk om keuzes te maken over je kapitaal en wat je het beste kjunt doen om dit te vergroten. Onze suggestie: overweeg eens om te investeren in crypto.

Investeren in crypto

Twijfel je om te investeren in crypto? Dan zouden we je eerst willen adviseren om je te verdiepen in crypto door je in te lezen over verschillende types cryptovaluta, zoals Bitcoin, Ethereum of andere cryptovaluta. Hierdoor kun je je vermogen en kapitaal laten groeien zonder enorm veel risico te nemen. Hoewel financiële investeringen natuurlijk altijd wel enig risico met zich meebrengen, is de markt van crypto al tijden groeiende en experts verwachten dat deze groei nog wel even voort zal blijven zetten. Het is verstandig om je in te lezen in de geschiedenis van crypto, omdat je dan beter kunt inschatten of de cryptokoers een bepaalde kant opgaat. Je wordt zo zelf een crypto-expert en bent dan beter in staat om inschattingen te maken over welke cryptovaluta het waard zijn om in te investeren.

Vorige

Met Autoflower Zaden sneller Kweken in de Tuin

Volgende

Gezonder Leven met Voedingssupplementen als Ashwagandha en CBD

Laatste van Blog

withemes on instagram