Dit zijn de snelste telefoons van dit moment

Gemiddeld brengen we allemaal zo’n paar uur per dag door op onze telefoon. Naast dat je die kan gebruiken om je favoriete boeken op te lezen, om je favo Netflix series of te streamen of om je telefoon zakelijk te kunnen gebruiken, is het ook jouw middel om te kunnen communiceren met zowel de mensen om je heen als met de rest van de wereld. Goed – anno 2020 kunnen we ons bijna geen leven zonder smartphones meer voorstellen. Ze zijn altijd bij ons en we gebruiken ze continu. Daarom is het wel zeer belangrijk dat ze ook doen wat ze moeten doen: goed werken. Benieuwd welke telefoon je het beste kan aanschaffen om het meest snelle toestel te kunnen gebruiken?

Internet

Allereerst: de snelheid van jouw telefoon is deels afhankelijk van jouw toestel, maar ook van het internet waar je gebruik van maakt. En de kwaliteit van dit internet verschilt vervolgens weer per provider, dus een provider met slecht bereik kan ook een reden zijn waarom jouw telefoon niet zo snel werkt als hij normaal zou kunnen doen. Wat je hiertegen kunt doen? Simpel, kiezen voor een kwalitatief goede provider die door heel Nederland heen goede verbinding garandeert! Je weet zeker dat je voor een juiste provider kiest door verschillende providers vergelijken. Hetzelfde geldt wanneer je gebruik maakt van een WiFi netwerk: slechte wifiverbindingen kunnen een negatief effect hebben op de internetsnelheid van een telefoon. Helaas helpt het in zo’n geval niet per definitie om een duurder of ‘beter’ wifipakket aan te schaffen, omdat het bijvoorbeeld ook kan liggen aan of er wel of geen glasvezel mogelijk is in jouw omgeving.

Telefoontoestellen

De nieuwste toestellen, die pas net gelanceerd zijn, zijn vaak zo ontwikkeld dat ze op het gebied van snelheid kwalitatief zeer goed zijn ontwikkeld. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de nieuwste iPhone 12 Max. Ook de Samsung Galaxy S20 FE is een zeer geavanceerde telefoon die de allernieuwste technieken heeft geïmplementeerd. Ook de Xiaomi Poco X3 NFC staat erom bekend zeer snel te zijn. Dit merk is echter in Nederland niet super bekend, maar in Aziatische landen zoals Japan of China wordt het wel veel gekocht én gebruikt. Hetzelfde geldt voor het merk Morola. De Motorola Moto G 5G Plus staat erom bekend zeer snel te zin en gebruik te maken van de nieuwste technieken, maar binnen Europa zie je dit merk smartphones maar weinig voorbij komen.

person holding white Android smartphone in white shirt

Abonnement afsluiten

Of je kiest voor een nieuw toestel of niet, zoals we eerder al even noemden heeft de internetsnelheid van een telefoon veel invloed op de snelheid van het toestel. Jouw internetsnelheid kun je het beste optimaliseren door te kiezen voor het beste en snelste abonnement, waarbij de snelheid niet direct verlaagd wordt als je over je bundel heen bent. Daarom kun je, wil je je internetsnelheid zo hoog mogelijk houden, het beste kiezen voor het beste beste sim only abonnement.

 

Tips om minder op je telefoon te zitten

Hoe leuk je telefoon ook is, we brengen wel erg veel tijd op het digitale schermpje door. Misschien heb jij zelfs wel het idee dat je telefoonverslaafd bent. Benieuwd wat de beste tips zijn om van je telefoonverslaving af te komen? Nou, bijvoorbeeld door ‘schermtijd’ in te stellen en jezelf een maximum aantal minuten te geven wat je dagelijks mag besteden per app.

Vorige

Om deze redenen zijn pitten en zaden zo gezond

Volgende

Fouten die je niet meer moet maken bij het föhnen

Laatste van Blog

withemes on instagram