Dit zijn 7 slimme studenten bijbaantjes

Last Updated on: 23rd september 2022, 12:43 pm

Studeren is een mooie tijd, maar zal je ook wel een extra zakcentje (biertje) kosten. Wij zetten een aantal slimme bijbaantjes voor je op een rij!

Het studentenleven is voor menig persoon in Nederland de beste tijd van zijn of haar leven. Dit heeft alles te maken met alle activiteiten die je kan doen tijdens je studie. Van studentenverenigingen tot aan wekelijks uitgaan. Maar al die leuke uitjes moeten natuurlijk wel worden vergoed. Een goed studentenbaantje biedt uitkomst. Wij zetten een aantal goed betaalde studentenbijbanen voor je op een rij. Waaronder slim werken bij Clubsense.

Werken in de kroeg

Het beste baantje voor studenten is toch wel werken in de kroeg. Zo ben je nog steeds onder de feestende studenten en hoef je niet in een saai magazijn te werken. Daarnaast maak je ook veel vrienden. Ideaal wanneer jij nieuw in een stad bent.

Webcam model

Dit is een ideale studentenjob van thuis uit. Heb je een aantal vrije uren staan, dan kan je gewoon als webcam model aan het werk. Want het verdient behoorlijk goed wanneer jij je werk serieus neemt. Zoek eens uit wanneer de beste tijden zijn om aan de slag te gaan, want dat zijn de uren wanneer de meeste klanten online zijn. Dan zal je dus ook het meeste kunnen verdienen.

Werken in de supermarkt

Natuurlijk staat het werken in de supermarkt in deze lijst. Vooral wanneer jij nog voor je studententijd al aan het vakkenvullen, kan je dit gewoon blijven doen. Het verdient prima, en is geen zwaar werk.

Oppas werk

Het klinkt misschien als een baantje dat alleen voor tieners is weggelegd, maar niets is minder waar. Want kinderen kunnen vaak niet overdag oppassen, terwijl jij als student misschien juist wel vrije uren hebt door de dag heen. En soms kan je zelf studeren terwijl jouw oppas kind gewoon aan het slapen is.

Helpen in een verzorgingstehuis

Wist je dat ze veel extra hulp kunnen gebruiken in een verzorgingstehuis. Er zijn steeds meer mensen die het werk vrijwillig willen doen. Daarom is er steeds meer betaald werk. Ga lekker spelletjes spelen met ouderen en help ze misschien met computerwerk of andere zaken die ze moeilijk vinden. Je doet iets goeds en verdient er ook nog eens geld mee.

Honden uitlaten

Ben jij een dierenvriend? Waarom ga je dan niet in de buurt langs bij hondeneigenaren en vraag je of je ze kan uitlaten. Wanneer jij steeds meer mensen in de buurt weet te bereiken zullen het aantal honden dat je moet uitlaten groeien. Daarmee verdien je misschien wel meer dan 100 euro per dag. En dat alleen met een beetje werken in de ochtend, middag en avond.

Zomerwerk op festivals

Vooral in de zomer zijn de festivals natuurlijk in grote getalen bezig. Op ieder festival zijn ze wel opzoek naar werknemers. Zo kan je bijvoorbeeld door het jaar heen werken bij een kroeg en in de zomers nog wat extra verdienen op een festival. Het hele jaar door feest zullen we maar zeggen!

 

Vorige

Beginnen met zelf ijs maken: wij geven je 5 redenen

Volgende

De 3 beste boeken over cryptocurrency

Laatste van Blog

withemes on instagram