Beste Slaapmasker 2020

4 minuten lezen

Slaap, we komen er nog wel eens wat van tekort. Vooral op vakantie slapen we niet altijd even goed. Dat kan te maken hebben met geluiden of doordat er teveel licht in je kamer schijnt. Heb jij ook last van dat laatste, op vakantie of thuis, en kun je daardoor niet goed slapen? Dan is een slaapmasker een uitkomst. En wie weet kun je daarmee zelfs onderweg in de auto of het vliegtuig lekker een dutje doen! Je hoeft in ieder geval niet meer letterlijk weg te duiken onder de dekens. De beste slaapmaskers voor 2020 hebben wij voor je op een rijtje gezet.

Tempur Slaapmasker

Tempur maakt naast matrassen en kussens voor slaapcomfort, ook slaapmaskers voor als je even niet op hun matras kunt slapen, of last hebt van licht. Het slaapmasker biedt totale verduistering en een comfortabele pasvorm, zodat deze perfect zit. Het Tempur materiaal is drukverlagend en blijft perfect in vorm. Het is hiervoor wel belangrijk dat je dit slaapmasker niet uitwast. Opborstelen of met een doekje eventuele vlekken verwijderen zorgt dat je lang plezier hebt van dit masker.

Dapoda® Zijde Verstelbare Slaapmasker

Dit zachte slaapmasker van Dapoda is gemaakt van zijde. Doordat het verstelbaar is, past het altijd en is het dus geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het ontwerp is lichtgewicht en de stof zacht voor de huid én hypoallergeen. Het slaapmasker is in verschillende kleuren beschikbaar en sluit licht perfect buiten. Bij het slaapmasker ontvang je een e-book met 20 tips voor een betere nachtrust, plus waterdichte oordopjes die eventueel geluid buitensluiten. Een compleet pakket om heerlijk te slapen dus.

SIMIA™ Premium Zijden Slaapmasker

Ook het slaapmasker van Simia is gemaakt van zijde, wat de tere huid rondom de ogen beschermt en dus tegen rimpels werkt. Daarnaast is het hypoallergeen en dankzij de verstelbare elastieken band past dit masker iedereen. Ze geven zelf de tip om de band wat lager te dragen, zodat er geen druk op de ogen ontstaat. Het slaapmasker is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is wasbaar, zodat je altijd een hygiënisch en schoon masker draagt.

Corazon – Luxe Slaapmasker

Het slaapmasker van Corazon ziet er anders uit dan een standaard slaapmasker. Door de vormgeving, het is gemaakt als een comfortabel kussen, ligt het slaapmasker perfect op het hoofd en sluit daarmee licht helemaal buiten. Het kussen is gevuld met wol, waardoor het masker comfortabel aanvoelt. De elastische banden zorgen ervoor dat je geen last hebt van het dragen van het slaapmasker en dus zijn de reviews allemaal positief.

ComforGoods®; 100% verduisterend slaapmasker

Het slaapmasker van ComforGoods zit helemaal rondom het hoofd, er zijn dus geen elastieken banden die eventueel kunnen knellen. Bovendien sluit het masker licht op deze manier voor 100% buiten. Door het ontwerp is er ook geen druk op ogen, oogleden of wimpers. De buitenkant is van zacht katoen, dat is ademend en irriteert niet. Het masker is van binnen gemaakt van traagschuim, waardoor het zijn vorm goed behoudt. Dit betekent wel dat je het masker niet zomaar mag wassen, maar je kunt het alsnog prima schoonmaken.

Vorige

Steken in je hoofd: wat is het?

Volgende

Beste Wimperserum voor 2021

Laatste van Blog

withemes on instagram