2x2

Beste Wimperserum voor 2020

Iedere vrouw wil mooie volle, lange wimpers maar niet iedereen heeft deze van nature. Met mascara kun je een hoop doen, maar voor de momenten zonder mascara is er ook een oplossing: wimperserum. Sinds een aantal jaren zijn er serums te krijgen, maar die waren in het begin vooral heel duur. Inmiddels hebben bijna alle make-up merken een serum in het assortiment en kun je dus ook met een kleiner budget dromen van ellenlange wimpers! Wij zetten de beste serums voor 2020 op een rijtje, op basis van reviews van gebruikers.

KIKILASH – Wimperserum

Dit wimperserum van Kikilash zorgt ervoor dat je wimpers beter groeien doordat het tot in de wortels van je wimperhaartjes doordringt. Het stimuleert de aanmaak van keratine wat leidt tot sterkere, vollere en langere wimpers. Daarnaast kun je het serum ook gebruiken voor je wenkbrauwen, als die ook een boost kunnen gebruiken. Het effect is al zichtbaar binnen 30 dagen en het serum is dermatologisch getest. Het bevat daarnaast enkel veganistische ingrediƫnten en is dus voor iedereen geschikt.

Seidon Wimperserum

Seidon belooft langere, vollere wimpers binnen 6 weken. Je hebt dus even geduld nodig voordat je resultaat ziet, maar de testgroep van 210 vrouwen merkte een groei van 87,7% in die periode. Het serum breng je tweemaal daags aan en voedt de haarwortels. Hierdoor worden de wimpers sterker, dikker en langer. Het serum heeft zelfs het hoogste groeipercentage in de markt, en dat met enkel veilige en natuurlijke ingrediƫnten. Het serum is getest door oogartsen en is veilig voor de gevoelige huid en ogen.

Revitalash Advanced Eyelash Conditioner

Dit wimperserum van Revitalash is veruit de duurste uit het rijtje maar is dan ook een bekende naam in wimperland. De verpakking van 3,5 milliliter is voldoende voor 6 maanden, je hoeft dit serum maar eens per dag aan te brengen. Het bevat onder andere ginseng en aminozuren tegen broosheid van het haar, plus het gepatenteerde Biopeptin Complex, wat samen voor een mooie oogopslag moet zorgen. Doordat het serum op waterbasis is, is dit voor iedereen te dragen. Dus ook lensdragers of vrouwen met wimperextensions kunnen dit serum veilig gebruiken.

Miralash Eyelash

Vrouwen die Miralash getest hebben zijn het er over eens: met dit serum krijg je langere, vollere en sterkere wimpers. Twee derde zag daadwerkelijk verbetering in dichtheid van het aantal wimpers, 80% merkte dat ze sterker waren en maar liefst 87% merkte een algemene verbetering van de kwaliteit van de wimpers. Daarnaast toont het onderzoek aan dat niemand irritatie of gevoeligheid vertoonde voor het serum, waardoor het veilig te gebruiken is. Ook de reviews zijn vrijwel unaniem: dit is een heel goed serum en je ziet al snel resultaat!

Sevich – Originele formule

Het goedkoopste serum in het rijtje is dat van Sevich, toch zijn vrouwen hier erg tevreden over. Wel moet je dit serum driemaal per dag aanbrengen, dus het gaat sneller op dan andere serums. Maar gezien de prijs is dat niet zo erg. Sevich serum is 100% natuurlijk en bevat onder andere vitamine E dat zorgt voor hydratatie van de haartjes, terwijl plantenextracten zorgen voor groei. De meeste vrouwen zien binnen 2 tot 3 weken de eerste resultaten.