Beste Wimperserum voor 2023

Last Updated on: 5th januari 2023, 04:13 pm

Iedere vrouw wil mooie volle, lange wimpers maar niet iedereen heeft deze van nature. Met mascara kun je een hoop doen, maar voor de momenten zonder mascara is er ook een oplossing: wimperserum. Sinds een aantal jaren zijn er serums te krijgen, maar die waren in het begin vooral heel duur. Inmiddels hebben bijna alle make-up merken een serum in het assortiment en kun je dus ook met een kleiner budget dromen van ellenlange wimpers! Wij zetten de beste serums voor 2023 op een rijtje, op basis van reviews van gebruikers.

1. KU2 Cosmetics Wimperserum

Dit wimperserums is een échte testwinnaar en staat daarom op nummer 1. Het is een aanbeveling voor alle vrouwen die langere, dichtere en verleidelijke wimpers willen. Het product bevat een beperkt aantal ingrediënten (in totaal slechts 11 substanties). In vergelijking tot de andere wimperserums op de markt bevat dit product geen kunstmatig prostaglandine. Zo bevat het KU2 Cosmetics wimperserum bijvoorbeeld geen hormonen en hormonaal werkende ingrediënten. De succes formule van het dit product zit hem in de groei stimulerende werkingscomplex.

2. KIKILASH – Wimperserum

Dit wimperserum van Kikilash zorgt ervoor dat je wimpers beter groeien doordat het tot in de wortels van je wimperhaartjes doordringt. Het stimuleert de aanmaak van keratine wat leidt tot sterkere, vollere en langere wimpers. Daarnaast kun je het serum ook gebruiken voor je wenkbrauwen, als die ook een boost kunnen gebruiken. Het effect is al zichtbaar binnen 30 dagen en het serum is dermatologisch getest. Het bevat daarnaast enkel veganistische ingrediënten en is dus voor iedereen geschikt.

3. Seidon Wimperserum

Seidon belooft langere, vollere wimpers binnen 6 weken. Je hebt dus even geduld nodig voordat je resultaat ziet, maar de testgroep van 210 vrouwen merkte een groei van 87,7% in die periode. Het serum breng je tweemaal daags aan en voedt de haarwortels. Hierdoor worden de wimpers sterker, dikker en langer. Het serum heeft zelfs het hoogste groeipercentage in de markt, en dat met enkel veilige en natuurlijke ingrediënten. Het serum is getest door oogartsen en is veilig voor de gevoelige huid en ogen.

4. Revitalash Advanced Eyelash Conditioner

Dit wimperserum van Revitalash is veruit de duurste uit het rijtje maar is dan ook een bekende naam in wimperland. De verpakking van 3,5 milliliter is voldoende voor 6 maanden, je hoeft dit serum maar eens per dag aan te brengen. Het bevat onder andere ginseng en aminozuren tegen broosheid van het haar, plus het gepatenteerde Biopeptin Complex, wat samen voor een mooie oogopslag moet zorgen. Doordat het serum op waterbasis is, is dit voor iedereen te dragen. Dus ook lensdragers of vrouwen met wimperextensions kunnen dit serum veilig gebruiken.

5. Miralash Eyelash

Vrouwen die Miralash getest hebben zijn het er over eens: met dit serum krijg je langere, vollere en sterkere wimpers. Twee derde zag daadwerkelijk verbetering in dichtheid van het aantal wimpers, 80% merkte dat ze sterker waren en maar liefst 87% merkte een algemene verbetering van de kwaliteit van de wimpers. Daarnaast toont het onderzoek aan dat niemand irritatie of gevoeligheid vertoonde voor het serum, waardoor het veilig te gebruiken is. Ook de reviews zijn vrijwel unaniem: dit is een heel goed serum en je ziet al snel resultaat!

6. Sevich – Originele formule

Het goedkoopste serum in het rijtje is dat van Sevich, toch zijn vrouwen hier erg tevreden over. Wel moet je dit serum driemaal per dag aanbrengen, dus het gaat sneller op dan andere serums. Maar gezien de prijs is dat niet zo erg. Sevich serum is 100% natuurlijk en bevat onder andere vitamine E dat zorgt voor hydratatie van de haartjes, terwijl plantenextracten zorgen voor groei. De meeste vrouwen zien binnen 2 tot 3 weken de eerste resultaten.

7. Nanolash Wimperserum

Als je deze geweldige wimperserum 30 dagen gebruikt dan krijg je er extreem lange en sterke wimpers voor terug. En dat is natuurlijk wat je graag zou willen! Maar dat niet alleen, al binnen 15 dagen begin je verschil te merken. Ze worden voller, dichter en sterker. De formule van deze Nanolash Wimperserum is dan ook ontwikkeld in grote laboratoria in de wereld. En dat zie je ook als je kijkt naar de reviews. Deze zijn lovend! Zeker wanneer je van jezelf kleine ogen hebt kan het prettig zijn om ze groter te laten lijken door middel van langere wimpels. Maar ook als je minder make up wilt gebruiken maar er toch wel goed uit wilt zien kan dit een mooie oplossing zijn! Houd er rekening mee dat je voor het beste resultaat het elke dag moet gebruiken en dat het flesje na openen nog 12 maanden te gebruiken is.

8. AphroCelina Eyelash Wimperserum

Wil jij volle sterke en langere wimpers? Dan is deze eyelashserum degene die je in huis moet halen. Zo stimuleert hij de groei van je wenkbrauwen en wimpers. Daarnaast zorgt hij ook voor een natuurlijke look. Je zal dus zichtbaar vollere en langere haartjes krijgen met deze wimperserum. Wanneer jij deze serum dagelijks gebruikt dan kan hij in totaal zo’n 3 maanden mee. Dat is veel langer dan de goedkopere wimperserums die er op de markt zijn. Een goede koop is dus verzekerd met de Aphro Celina Eyelash.

9. Happy Lashes Lash Lift Kit Wimperserum

Wil jij liever een all-in kit? Dan is deze wimperserum misschien wel meer voor jou. Je kan je wimpers liften met deze kit voor wel acht weken lang. In plaats van een onnatuurlijk look die vaak wordt gecreëerd wanneer je een wimperserum of lift kit aanschaft. Is dit een kit die ervoor zorgt dat jij er stralend bijloopt. Je kiest zelf de lengte van je wimpers. Dit is een professionele kit om mee te starten met de perfecte uitleg erbij. Succes gegarandeerd.

Meer over wimperserums

Een wimperserum is dus ontzettend populair vandaag de dag. Dus niet alleen onder vrouwen maar ook steeds meer mannen maken er gebruik van. We hebben je laten zien welke 9 producten je het beste kunt aanschaffen. Maar we duiken ook nog graag even met je in de volgende thema’s.

  1. Hoe gebruik je een wimperserum?

Een wimperserum kun je het beste ’s avonds nadat je je gezicht hebt schoongemaakt op doen. Er zit nu namelijk geen make-up meer op. Hierdoor kan het middel direct zijn werk gaan doen. Het is dus niet de bedoeling dat je een serum onder je make-up doet. Het is namelijk iets compleet anders dan een basis laagje. Gebruik het serum dus maar een keer per dag. Probeer het voor minimaal 12 weken te gebruiken. Hierna kun je het afbouwen naar 3 tot 4 keer per week.

Goed om te weten: een serum werkt alleen op de wimperharen die er zijn. Je kunt dus niet verwachten dat er nieuwe haren komen waar nooit een haarzakje heeft gezeten of zat. Het middel verzorgt de haren die je al hebt en zorgen ervoor ze langer en voller worden.

  1. Werken alle wimperserums?

Het antwoord is helaas nee. Of een wimperserum werkt is vooral afhankelijk van de ingredienten die worden gebruikt. Het is natuurlijk wel van belang dat deze iets bijdragen aan de natuurlijke versteviging van je wimperharen. Niet alle serums bevatten de juiste producten hiervoor. Nu is het zo dat een goed wimperserum vaak een wat hogere prijs heeft. Dat betekent niet dat alle dure serums goed zijn, maar wel dat de goedkopere vaak niet werken. Goedkoop is dus zeker duurkoop in dit geval.

  1. Kan ik een allergische reactie krijgen van een wimperserum?

Helaas wel, het kan namelijk zo zijn dat er een ingrediënt wordt gebruikt waar je minder goed tegen kan. Ook als je gevoelige ogen hebt, is het verstandig om een serum te zoeken waar zo min mogelijk in zit. Ingredienten zoals, parfum kunnen ervoor zorgen dat je ogen geïrriteerd raken.

We geven je graag nog een paar belangrijke puntjes mee waar je op kunt letten tijdens het aanschaffen van een wimperserum. Gewoon even om in je achterhoofd te houden. Komen ze:

  • Bekijk altijd de reviews van een product, dit is de meest eerlijke informatie die je kunt krijgen. Het merk zal tenslotte altijd claimen dat het product werkt, maar gebruikers kunnen je de waarheid vertellen.
  • Bekijk de ingrediëntenlijst van een product, staan er verdachte ingrdienten op? Houd er dan rekening mee dat het product wat agressiever op je oogleden kan werken. Hoe meer natuurlijk, hoe minder rommel er in zit.
  • Verwacht geen wondermiddel, het product verzorgt je wimpers zodat ze voller en gezonder worden. Het gaat niet nieuwe haren laten groeien.
  • Dierproeven is zó uit. Let er dus op dat jouw product niet getest wordt op de prachtige wimpers van een lieve bami of een leuk konijntje. Kiezen voor dierproefvrij zegt veel over het merk én veel over jou als gebruikers.
Vorige

Beste Slaapmasker 2023

Volgende

Een ecologisch huis laten bouwen: de checklist

Laatste van Blog

withemes on instagram