De do’s en don’ts bij het kiezen van je trouwjurk

Om je bruiloft tot een daverend succes te kunnen maken, wil je natuurlijk dat ieder onderdeel helemaal klopt. Je denkt goed na over de catering, je weet precies in wat voor stijl er moet worden gefotografeerd en je hebt een goed beeld over de sfeer en de stijl van de locatie. Maar je weet vast en zeker ook al erg goed wat voor soort trouwjurk je draagt. Om de jurk van je dromen net even wat makkelijker te vinden, is het slim om goed voorbereid naar een afspraak te gaan. Wat zoal de do’s en de don’ts zijn tijdens het uitzoeken van een van de mooiste bruidsjurken, lees je hier.

Do: pas lekker veel trouwjurken en laat je goed adviseren 

Misschien weet je op dit moment al goed hoe de stijl van de trouwjurk moet zijn. Je hart gaat sneller kloppen van lekker veel pailletten, een mooie open rug of een gesloten rug van prachtig kant. Het is dan wel zo fijn dat je meteen meerdere jurken gaat passen. Want heb je eenmaal de jurk van je dromen gevonden? Dan voel je dit direct op het moment dat je de jurk aan hebt getrokken. Een verkoopster in een bruidswinkel kan je uiteraard erg goed adviseren over alle mogelijke stijlen die er zijn. 

Don’t: pin je niet te veel vast op een jurk die je online hebt gezien 

Zie je een prachtige jurk voorbijkomen, bijvoorbeeld via https://www.bruidshoek.nl? Dan is het meer dan logisch dat je deze jurk maar al te graag past in de winkel. Probeer er altijd rekening mee te houden dat de jurk in het echt anders uitvalt dan hoe het is gefotografeerd op een model. Ga dus met een open mindset naar een afspraak en probeer ook eens om een aantal stijlen te passen waar je in eerste instantie niet over na had gedacht.

Laat je altijd goed adviseren in een bruidswinkel 

De volgende stap? Dat is natuurlijk het plannen van een afspraak in een bruidswinkel. Een ervaren verkoopster denkt maar al te graag met je mee en weet als geen ander wat de laatste trends van dit moment zijn. Maar je bent hier ook aan het juiste adres voor de beste accessoires, zoals een prachtige paar schoenen, een sluier en sieraden. Hierdoor is je look in één keer helemaal compleet en je weet zeker dat het geheel perfect met elkaar kan worden gecombineerd.

Vorige

5 tips om zelf een overkapping in je tuin te maken

Volgende

Hoe weet je of een hond iets voor jou is?

Laatste van Blog

withemes on instagram