Vier ideeën voor een persoonlijke cadeau voor in huis

Vier ideeën voor een persoonlijke cadeau voor in huis

Het is altijd leuk om een cadeau te geven aan iemand die hij of zij in huis kan plaatsen. Toch is het soms een beetje onpersoonlijk, terwijl het juist een mooie mogelijkheid is om iets unieks te geven zodat het hun huis verrijkt. In deze blog bespreken we vier cadeau ideeën voor in huis met een persoonlijk tintje en die geschikt zijn voor ieder budget.

Een gepersonaliseerde kaars of wijnfles

Een leuk idee om aan iemand te geven voor in huis is een gepersonaliseerde kaars of wijnfles. Zo kun je zelf een wijnetiket maken voor op een mooie fles wijn. Hierdoor maak je een veel persoonlijkere touch op een relatief simpel cadeau. Op de etiket kun je een leuke boodschap schrijven en eventuele felicitaties geven. Hierdoor staat hij mooi in de kast. Ook op kaarsen kun je helemaal los gaan met je creativiteit, want hier kun je ook een persoonlijk etiket op plakken. Een ander idee voor kaarsen is om ze zelf te gaan beschilderen. Koop wat verf en maak mooie figuurtjes of schrijf wat leuks.

Zelfgemaakte fotocollage

Een zelfgemaakte fotocollage is ook een erg leuk cadeau dat je super persoonlijk kan maken. Zo kun je bij een bedrijf zoals Avery handige producten aanschaffen om aan de slag te gaan. Het laat zien hoeveel je om iemand geeft door leuke foto’s van elkaar of van diegene uit te printen en in een collage te plakken. Verzamel dus de leuke foto’s en knip ze uit in verschillende vormen en maten. Deze kun je in een canvas doen of zelf op een stuk karton plakken. Versier dit mooi met linten, stickers en stiften. Je geeft een blijvende herinnering met dit cadeau.

Handgeschilderde potten voor planten

Een leuk idee voor een cadeau dat in huis en tuin kan is een handgeschilderde plantenpot. Breng een beetje sfeer in huis met zelf versierde planten en potten. Gebruik acrylverf dat waterbestendig is zodat de plantenpotten eventueel ook naar buiten kunnen. Tegenwoordig zijn kleine ontwerpen heel erg in. Schilder bijvoorbeeld madeliefjes op de pot of mooie kleurrijke patronen.

Zelf gebreide dekens of kussens

Een comfortabel en gezellig cadeau is om een fijn deken of kussen cadeau te geven. Nu kun je deze prima kant en klaar in de winkel kopen, maar dat is niet per se de leukste optie wanneer je een persoonlijk cadeau wil geven. Kies er daarom voor om zelf aan de slag te gaan met breinaalden en zachte garen. Ga voor de favoriete kleuren van hem of haar en brei een mooie deken of kussenhoes. Je kunt helemaal los gaan met een mooie stijl of patroon. Op deze manier steek je echt moeite in iemands cadeau.

Vorige

De perfecte plant als erfafscheiding in een kleinere tuin

Volgende

Hoe haal je alles uit je dag?

Laatste van Blog

withemes on instagram