Op deze manier haal je je eigen spa in huis

Soms is een dagje thuis tot rust komen net zo fijn zijn als een dagje naar de wellness. En wat als je producten van de wellness ook nog eens kan gebruiken bij jou thuis? Met de producten van BABOR is dit zeer gemakkelijk. De producten zijn heerlijk voor je huid, haar en gezicht. Een thuis-wellness creëren kan aan de hand van bijvoorbeeld een scrub, douchegel, heerlijke shampoo of een bruisbal voor in bad! Wil je meer weten over de producten van BABOR? Lees deze blog dan snel door!

Een dagje wellness gewoon in jouw badkamer

Vaak als je bij de wellness bent geweest heb je een heerlijke zachte huid. Maar hoe krijg je zo’n zachte huid nu ook thuis? Een huidroutine begint bijna altijd met een reiniger. Huidverzorgingsreinigers zijn samengesteld om de huid te reinigen en op te frissen. Veel huidverzorgingsproducten zijn op zuur gebaseerd, maar de meest effectieve reinigers zijn alkalisch of van glycol. Alkalische reinigingsmiddelen werken het beste op een vette huid, terwijl producten op basis van glycol uitstekend geschikt zijn voor de droge huid. Ze bieden antioxidanten en stimuleren de aanmaak van collageen. Beide stoffen zijn nodig om de huid er jonger uit te laten zien. Veel producten van BABOR bevatten deze werkende stoffen.

Op de BABOR Webshop staan niet alleen gezichtsreinigers op maar ook maskers. Dit is een ideale manier om je gezicht een extra boost te geven. Dit kan hydraterend zijn maar ook preventief voor bijvoorbeeld acne. Op deze manier verzorg jij je huid zo goed als je maar kan!

Quality Wellnessresorts

BABOR heeft een geweldig assortiment om heerlijk een avond tot rust te komen en te genieten. Zeep je zelf in onder de douche of in bad met een heerlijke douchegel die je doet denken aan de wellness. Na het schoonmaken van de huid is het heerlijk om een scrub aan te brengen. De scrub zorgt ervoor dat de dode huidcellen van je lichaam worden verwijderd. Je huid voelt dan ook heerlijk zacht en glad aan. Wil je meer weten over de producten van BABOR? Neem dan gerust een kijkje op de website van Quality Wellness Resorts. Hier vind je alle antwoorden op je vragen!

Ik schrijf over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met gezondheid, het lichaam, sporten en allerlei zaken die met huis en tuin te maken hebben. Kortom een gezellige blog waar jij je kunt verdiepen in uiteenlopende thema's. Neem eens een kijkje in de categorieën :)

Vorige

In hoeverre verbetert de ontwikkeling van 5G-technologie tegenwoordig het dagelijkse leven van mensen?

Volgende

Dit is waarom sim only volgens experts de toekomsst is 

Laatste van Blog

withemes on instagram