Geen partner Probeer dit eens in de slaapkamer

Geen partner? Probeer dit eens in de slaapkamer

Het is een taboe. Iets waar we nog steeds niet graag over praten: het met jezelf doen. Als je geen partner hebt, en niet zo van de one night stands of friends with benefits bent, heb je vaak weinig andere opties om aan je seksuele behoeften te voldoen. Dat is helemaal geen ramp, want tegenwoordig zijn er genoeg fijne speeltjes om jezelf te plezieren. En die maken we nu gewoon bespreekbaar.

Een sekspop proberen

Sekspoppen zijn er voor mannen en vrouwen. Misschien denk je bij het idee ervan: ‘Is dat niet raar?’ Maar eigenlijk is het niets anders dan een klassieke dildo of een vibrator. Niemand ziet wat je aan het doen bent, dus maak je vooral niet te druk en laat je gaan. Vroeger waren sekspoppen van vreselijk slechte kwaliteit. Een opblaaspop met een getekend gezichtje erop. Vandaag de dag zijn sekspoppen van zo’n hoge kwaliteit dat het net voelt alsof je met een echt persoon bezig bent.

Wil je meer plezier met een sekspop, dan is het een goed idee als je glijmiddel gebruikt van een goede kwaliteit. Het kan namelijk wrijving veroorzaken, wat pijnlijk kan zijn. Mensen maken zelf lichaamssappen aan, maar een pop doet dat niet. Daarom is een glijmiddel een goed idee. Gebruik een glijmiddel op waterbasis, dat werkt met siliconen en TPE.

Handsfree seksspeeltjes

De meeste mensen masturberen voor het eerst met hun handen. Als je dat al een paar jaar doet, wil je ook wel eens afwisseling. Tegenwoordig bestaan daar hele mooie handsfree seksspeeltjes voor. Denk bijvoorbeeld aan een ‘cute vibrator’ voor vrouwen. Deze heeft flexibele vleugels die je onder de schaamlippen vast zet. Deze blijft dan perfect op z’n plaats en geeft een fantastisch gevoel.

De Lovense Ferry stop je in je onderbroek en blijft comfortabel zitten. Er zit een magneet in, en levert intense vibraties aan de clitoris en schaamlippen. Je kunt je favoriete standjes en patronen proberen – en opslaan.

Plezier voor mannen

Veel seksspeeltjes richten zich op vrouwen, maar voor mannen is er ook genoeg leuks te vinden. De online shop Hismith richt zich bijvoorbeeld ook op mannen. Denk bijvoorbeeld aan een penispomp, een pocket pussy of een realistische kunstvagina. Er zijn zelfs seksspeeltjes die je oraal genot beloven. Tegenwoordig is er echt genoeg voor mannen te vinden.

Het lijkt soms alsof mannen geen seksspeeltjes kunnen of willen gebruiken, maar toch is het zeker aan te raden om het eens te proberen. Je zult versteld staan hoe fijn deze speeltjes kunnen voelen.

Vorige

Vier ideeën voor een persoonlijke cadeau voor in huis

Volgende

Hoe haal je alles uit je dag?

Laatste van Blog

withemes on instagram