6 tips om vandaag nog iemand te verrassen

Wat is er leuker dan iemand verrassen? Het zorgt er niet alleen voor dat jij je goed voelt, maar ook dat de ander zich goed voelt. Door iemand te verrassen, laat je weten dat je aan diegene denkt en hem of haar waardeert. En het maakt niet uit of het je beste vriend, collega, familielid of partner is. Er zijn zoveel manieren om iemand te verrassen en het kan zo gemakkelijk zijn! Wil je weten hoe? Lees dan snel verder, want in dit artikel delen wij maar liefst 6 handige trucjes waarmee je vandaag nog iemand kunt verrassen. En geloof ons, je wordt er blij van!

#1 Stuur een persoonlijke kaart

Juist in dit tijdperk van e-mails en WhatsApp, is het schrijven van een fysieke brief of (digitale) kaart een prachtige en persoonlijke manier om iemand echt in het zonnetje te zetten. Schrijf bijvoorbeeld een lieve boodschap aan de jarige job en stuur het per post. Dit kan bijvoorbeeld voor een babyshower van je beste vriendin, 40 jaar getrouwd jubileum of gewoon zomaar aan jouw favoriete collega!

#2 Maak een verrassingsontbijt

Hiep hiep hoera! Zing en geniet samen van een heerlijk ontbijt. Dit kan een simpel ontbijtje zijn, zoals heerlijke pannenkoeken en jus d'orange of ga voor een uitgebreid ontbijt met eieren, spek en een verse fruitsalade. Serveer het vervolgens op een mooi opgemaakte tafel en voeg een mooie verjaardagskaart toe!

#3 Een spontane activiteit

Hoe leuk is het om een spontane activiteit te doen op iemands verjaardag? Kies bijvoorbeeld voor iets wat jullie allebei leuk vinden om te doen. Of, probeer wat nieuws uit! Zo kun je een leuke, onvergetelijke dag organiseren voor de jarige job.

#4 Een uniek cadeau

Een mooi cadeau kan natuurlijk niet ontbreken op zo’n bijzondere dag! Denk bijvoorbeeld aan een fotoboek of een gepersonaliseerde mok. Voeg daarbij een liefdevol bericht toe in de vorm van een (online) kaart en presenteer het op een speciale manier. Is er iemand in je omgeving bijvoorbeeld 60 jaar getrouwd? Dat is echt een mijlpaal waar je niet omheen kunt! Maak een fotoboek van alle hoogtepunten van de afgelopen 60 jaar of maak er een video van.

#5 Stuur bloemen

Live life in full bloom! Bloemen zijn altijd een mooie manier om iemand te verrassen. Denk bijvoorbeeld aan een mooi boeket rozen of een andere favoriete bloem, het zal de jarige job zeker gelukkig maken. Schrijf er nog een mooi kaartje bij om het nóg specialer te maken!

#6 Geef een onverwacht compliment

Wie houdt er nu niet van een compliment? Geef een voorbijganger, vriend of vriendin of je favoriete collega een onverwacht compliment over iets wat je waardeert of bewondert in hem of haar. Zo tover je zeker een glimlach op het gezicht van de ontvanger!

Er zijn veel mooie manieren om iemand te verrassen. Doe het vooral recht vanuit je hart, dan kun je niet misschieten. Ook een klein gebaar kan een groot verschil maken in iemands dag. Waar wacht je nog op? Verras vandaag nog iemand!

Ik schrijf over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met gezondheid, het lichaam, sporten en allerlei zaken die met huis en tuin te maken hebben. Kortom een gezellige blog waar jij je kunt verdiepen in uiteenlopende thema's. Neem eens een kijkje in de categorie├źn :)

Vorige

Spaar het milieu en je portemonnee: zo gaat je kostbare MacBook een stuk langer mee!

Volgende

De belangrijkste voordelen van gelaagd glas

Laatste van Blog

withemes on instagram