Zo laat je je huid stralen zonder make-up!

Last Updated on: 13th december 2023, 09:43 am

Volgens het Westerse schoonheidsideaal mag de huid dagelijks worden opgefleurd met een poeder en een kwast. Bij de Koreaanse huidverzorging daarentegen, is het geheim voor een stralende huid voornamelijk voeden, hydrateren en beschermen. De producten zijn ontwikkeld op basis van authentieke kruiden en natuurlijke ingrediënten, en dragen bij aan een gezonde, stralende huid. En het mooie is: deze skincare methode maakt het gebruik van al die lagen make-up geheel overbodig! Want als je huid gezond is, straal je van nature.

Welke onderdelen vormen samen het geheim van een frisse en gezonde huid volgens deze Koreaanse huidverzorgingsroutine? Ontdek het in dit blogartikel!

De huid reinigen

Je huid heeft dagelijks veel te verduren, en daarom is een intensieve reinigingsmethode een essentieel onderdeel van de korean skincare routine. Met behulp van de Heimish All Clean Balm kunnen make-upresten, vuil van buitenaf en restanten van zonnebrandcrème gemakkelijk worden verwijderd, zonder dat de natuurlijke huidlaag wordt aangetast. Bovendien zorgt deze zachte balsem voor een intensieve reiniging en verfrissing van de bovenste huidlaag. Door de toevoeging van de shea butter blijft de huid soepel en elastisch, en de citrus herb olie werkt kalmerend.

Voeden en hydrateren

Voeden

Naast de reinigingsmethode is het volgens de Koreaanse huidverzorgingsmethode van groot belang om je huid met behulp van een goede crème of een effectief serum dagelijks te  voeden. Het Jumiso All Day Vitamin Brightening & Balancing gezichtsserum is samengesteld uit verscheidene vitaminen die de huid voeden en verrijken.

Hydrateren

Als je huid niet genoeg gehydrateerd is, kun je last krijgen van een trekkerig en droog gevoel. Daarom is het nodig vochttekort te voorkomen en te zorgen voor een goede vochtbinding. Vanwege de hydraterende eigenschappen van het All Day Vitamin serum wordt vocht vastgehouden waardoor het niet de kans krijgt om te verdampen. Op die manier kan de vochtbalans van je bovenste huidlaag worden hersteld, waardoor je huid ook op de langere termijn zichtbaar stralend en gezond zal blijven.

Beschermen

Tot slot is het ook zaak om je huidbarrière preventief weerbaar te maken tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vervuiling en UV-straling. Door ‘s nachts een gezichtsmasker te gebruiken bied je je huid optimale en langdurige bescherming. Een effectief masker is bijvoorbeeld het COSRX Ultimate Nourishing Rice Spa Overnight Mask. Het toegevoegde rijst extract biedt een scala aan vitaminen en mineralen die je huid intensief hydrateren en voeden. Dit zorgt voor een blijvende natuurlijke beschermlaag.

Kortom: om een egale, gezonde huid te creëren, is het veelvuldig gebruik van make-up overbodig. Die natuurlijke glans bereik je door optimale zorg te dragen voor je huid, met behulp van voeden, hydrateren en beschermen. Hier kunnen de producten uit de Korean Skincare-lijn je bij ondersteunen.
Verruil daarom je foundation voor de natuurlijke Koreaanse verzorgingsproducten, en ervaar zelf het verschil. Je zult merken dat je huid zichtbaar verbetert en haar natuurlijke glans behoudt!

Ik schrijf over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met gezondheid, het lichaam, sporten en allerlei zaken die met huis en tuin te maken hebben. Kortom een gezellige blog waar jij je kunt verdiepen in uiteenlopende thema's. Neem eens een kijkje in de categorieën :)

Vorige

Uit deze componenten bestaat de meterkast in huis

Volgende

Duurzame horloges: ga voor vintage & pre-owned

Laatste van Blog

withemes on instagram