Zo kies je de juiste en stijlvolle badkamerhulpmiddelen

De badkamer is misschien wel een van de belangrijkste onderdelen van het huis. Je bent er vaak iedere ochtend als je opstaat en iedere avond voor het slapen gaan. Of je neemt er even een lekker moment voor jezelf met een heerlijk bad of een douche na een lange dag. Maar hoe veilig en comfortabel is jouw badkamer eigenlijk? Wist je dat er een heleboel ongelukken gebeuren? Ook niet gek als je bedenkt hoe vochtig en glad de badkamer kan zijn. Naast een veilige badkamer wil je natuurlijk ook graag dat een stijlvol plekje blijft. Lees onze tips en kies de juiste en stijlvolle badkamerhulpmiddelen!

Comfortabele en stijlvolle hulpmiddelen

Allereerst kun je je badkamer veilig en stijlvol houden door alle spullen goed op te bergen in een mooie badkamerkast. Zorg dat er niet te veel obstakels zijn, maar zorg voor voldoende beweegruimte. Daarnaast mag dit hulpmiddel niet ontbreken bij een lange douche: de douchestoel. Niet alleen handig voor als je slecht ter been bent, maar ook comfortabel, veilig en fijn als je al de hele dag gestaan hebt. En een douchestoel hoeft niet alleen veilig te zijn, het kan ook een stijlvol item worden. 

Douchestoelen zijn er in verschillende kleuren. Je kunt kiezen voor een inklapbare douchestoel die je aan de wand monteert. Zo kun je elke douchebeurt gemakkelijk kiezen of je de stoel wilt gebruiken of niet. Daarnaast blijft je badkamer ook stijlvol, helemaal wanneer je kiest voor een bijpassende kleur. Mocht je nog meer ondersteuning nodig hebben, kun je ook kiezen voor een mobiele douchestoel met leuningen. 

Persoonlijke hulpmiddelen

Een ander hulpmiddel is voor een wat persoonlijker kwaaltje, namelijk: urineverlies. Mocht je om welke reden dan ook hier last van hebben, is het begrijpelijk dat je dit graag zo comfortabel mogelijk oplost. Maar het is ook begrijpelijk als je graag stijlvol ondergoed wilt blijven dragen. De redder in nood is het Tena incontinentiemateriaal

Je kunt kiezen voor broekjes die aanvoelen als normaal ondergoed en heel comfortabel zitten. Je behoudt een veilig gevoel zonder dat je het gevoel hebt dat je het steeds moet blijven checken. Mocht je het belangrijk vinden dat het stijlvol blijft, kun je kiezen voor de broekjes die niet alleen aanvoelen als ondergoed maar er ook echt op lijken. Je kunt zelfs verschillende kleuren kiezen. Als je liever inleggers gebruikt, kan dat natuurlijk ook. Ook deze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, zodat het minder opvalt. Kies wat het beste bij jou past!

Ik schrijf over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met gezondheid, het lichaam, sporten en allerlei zaken die met huis en tuin te maken hebben. Kortom een gezellige blog waar jij je kunt verdiepen in uiteenlopende thema's. Neem eens een kijkje in de categorie├źn :)

Vorige

De voordelen van moderne relaxstoelen voor de gezondheid

Volgende

6 kindvriendelijke vakantiebestemmingen

Laatste van Blog

withemes on instagram