Toe aan een volgende stap in jullie relatie? Hier zijn 3 tips

Gaat jullie relatie als een trein? En zijn jullie daarom aan het kijken naar het zetten van de volgende stap? Het zetten van nieuwe stappen is spannend en kan ook een flinke uitdaging zijn. Zeker als jullie nog niet al te lang bij elkaar zijn, is het afwachten wat de volgende stap jullie gaat bieden.

 

Het leuke is dat je op meerdere manieren de volgende stap kunt zetten. Zo kun je met je partner samenwonen, kun je met je partner trouwen en kun je met je partner aan kinderen beginnen. Verder is het ook mogelijk om bijvoorbeeld in de slaapkamer de volgende stappen te zetten. Wat te danken van een automatische masturbator? Daarmee maak je het in de slaapkamer alsmaar leuker.

 

Tip 1: bereid de volgende stap voor

Hebben jullie beide de wens om de volgende stap in jullie relatie te zetten? Dan is het zaak om deze stap goed voor te bereiden:

 

–   Samenwonen: als jullie samen willen wonen, is het zaak om naar jullie financiële situatie te kijken. Hoeveel geld kunnen jullie lenen? En is dat bedrag voldoende om een geschikt huis te vinden?

–   Trouwen: heb je de wens om je partner ten huwelijk te vragen? Creëer dan de perfecte setting en koop de mooiste verlovingsringen.

 

Dit zijn slechts twee voorbeelden van stappen die je in een relatie kunt zetten. Feit is dat je bij elke stap met dergelijke voorbereidingen rekening moet houden. Bereid de volgende stap daarom heel goed voor.

 

Tip 2: ben eerlijk tegen elkaar

Wil je partner graag de volgende stap zetten, maar voel jij dat je er nog niet helemaal klaar voor bent? Dan is het heel belangrijk om hier eerlijk over te zijn. Sowieso is het van belang om voorafgaand aan elke stap eerlijk tegen elkaar te zijn.

 

Willen jullie bijvoorbeeld samen gaan wonen? Geef dan eerlijk aan je partner aan wat jullie precies willen. Of willen jullie het in de slaapkamer een stuk gezelliger maken? Geef dan ook aan je partner aan wat je precies wilt, bijvoorbeeld een dildo of ander seksspeeltje of standje.

 

Tip 3: neem de tijd

Het leven is kort, maar het is té lang om overhaaste beslissingen te nemen. Voordat jullie de volgende stap in de relatie gaan zetten, is het daarom zaak om de tijd te nemen. Tast het een en ander af, maak dingen bespreekbaar en tref met elkaar de juiste voorbereidingen. Onthoud hierbij het gezegde ‘de stad Rome is niet in één dag gebouwd’. Dit gezegde geeft aan dat het bouwen van de juiste dingen enige tijd nodig heeft. Dit geldt ook voor jullie relatie en de volgende stap(pen).

Ik schrijf over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met gezondheid, het lichaam, sporten en allerlei zaken die met huis en tuin te maken hebben. Kortom een gezellige blog waar jij je kunt verdiepen in uiteenlopende thema's. Neem eens een kijkje in de categorieën :)

Vorige

Wat kun je een zakenman cadeau doen?

Volgende

Gezonder en bewuster leven met je eigen kruidentuin

Laatste van Blog

withemes on instagram