Ontdek de culinaire hoogtepunten van Australië

Of je nu met je partner, met het gezin of met vrienden gaat reizen naar Australië, je bent in alle gevallen maar al te graag zeker van leuke restaurants of andere plekken waar je kunt eten. Hierdoor hoef je op de plek van bestemming niet lang te zoeken naar een leuk tentje en je weet zeker dat het eten altijd helemaal naar wens gaat zijn. Kom je daar dus nu graag wat meer over te weten? Lees dan verder in dit blog en laat je inspireren. 

Maak kennis met de leuke barbecue cultuur van het land 

Misschien weet je het op dit moment al. Australië staat bekend om de barbecue cultuur. En dat is ook helemaal niet zo gek. Het land kent warme en lange zomers, waardoor leven in de buitenlucht daar de standaard is. Maak je daar ook graag op een leuke manier kennis mee? Dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een kleine barbecue aan te schaffen. Of ga specifiek op zoek naar een accommodatie die met een barbecue uitgerust is. Je tovert hierdoor de leukste en lekkerste creaties op tafel.  

Ga voor een gezellige picknick – bijvoorbeeld in een park in de stad 

Maar ook picknicken is bijzonder geliefd in het land. Verblijf je een of meerdere dagen in een stad in het land? Kies er dan een keer voor om een middagje te relaxen in een park. Onder het genot van lekkere hapjes en drankjes zie je beter dan ooit hoe het lokale leven daar is. Een picknick is ook nog eens het perfecte uitje nadat je een drukke en actieve dag hebt gehad de dag ervoor. Je kunt het zo uitgebreid mogelijk aanpakken zoals je zelf maar wilt. Hierdoor is er dus voor ieder altijd wel wat wils.  

Westerse invloeden komen terug in de keuken van restaurants 

En kies je ervoor om regelmatig uit eten te gaan? Of je nu gaat voor een ontbijtje, lunch of een diner, in alle gevallen zie je erg goed dat Westerse invloeden duidelijk terug zijn te zien in de keuken, net als tijdens een prachtige rondreis door Nieuw-Zeeland. Hierdoor is de kans groot dat iedereen van het reisgezelschap altijd wel wat lekkers weet te vinden op de menukaart. En dat scheelt weer een hoop zoekwerk naar een leuk restaurant. En dat is wel een erg fijne gedachte op het moment dat je aan het reizen bent in een vreemd land. 

Vorige

Optimaal Gemak & Comfort met de STIEBEL ELTRON Wandboiler PSH 80 Classic

Volgende

Het belang van communicatie in de slaapkamer

Laatste van Blog

withemes on instagram