3x Manieren om je seksleven een boost te geven

3x Manieren om je seksleven een boost te geven

Seks is één van de vele manieren om de liefde te vieren. Toch ervaren veel koppels dat hun seksleven op den duur wat minder goed wordt. Intimiteit is voor veel koppels erg belangrijk, daarom kan het vervelend zijn als je partner en jij dit zo ervaren. Misschien kampen jullie met seksuele problemen, maar het kan ook zo zijn dat jullie simpelweg wat spanning missen in bed. Als je merkt dat het je dwars zit, is het goed om actie te ondernemen. In dit artikel geven we drie tips die jou en je partner kunnen helpen bij het verbeteren van jullie seksuele relatie.

 

Blijf communiceren

De eerste tip is om altijd te blijven communiceren. Het is erg belangrijk dat je elkaar probeert te begrijpen. Het kan gebeuren dat je merkt dat jullie seksleven minder spannend is geworden. Dat hoeft nog niet te betekenen dat je partner daar hetzelfde over denkt. Communiceer daarom met elkaar en wees respectvol maar eerlijk. Vertel waar je mee zit en vraag naar de mening van je partner. Vraag hoe de ander het ervaart en of hij of zij open staat voor het vinden van oplossingen. Zorg uiteraard wel dat je een geschikt moment uitkiest om het te bespreken en wees liefdevol en geduldig tijdens het gesprek met je partner. Probeer ook open te staan voor de suggesties van je partner. Geef het aan als je je ergens oncomfortabel bij voelt, maar blijf hierbij wel respectvol en probeer ook voor suggesties open te staan.

 

Experimenteer met speelgoed

Als jullie beiden openstaan voor wat meer spanning in de slaapkamer, kunnen jullie gaan experimenteren met posities en speelgoed. Dit is een goede manier om elkaar te herontdekken. Hierbij is het van belang dat jullie speeltjes kiezen die spannend en comfortabel voor jullie allebei zijn. Misschien hebben jullie wel gebruikgemaakt van een vibrator tijdens de seks, maar hebben jullie al gedacht aan andere sextoys? Je kunt bijvoorbeeld eens een voorbinddildo uitproberen. Als je dat iets te spannend vindt, zijn er ook andere opties die aansluiten op jullie voorkeuren. Denk bijvoorbeeld aan handboeien of een blinddoek. Dat is net zo goed spannend, maar de drempel ligt daardoor misschien net wat lager.  

 

Zoek spannende plekken op

Als jullie avontuurlijk zijn, kan het leuk zijn om spannende plekken op te zoeken. Ga niet zomaar publiekelijk intieme activiteiten uitvoeren, want dat is natuurlijk strafbaar. Daarnaast kan dit erg onverantwoordelijk zijn. Er zijn tegenwoordig wel leuke sextoys die je op afstand kunt besturen. Dit is een toy die je kunt verbinden aan een app op de telefoon of kunt bedienen via een afstandsbediening. De één brengt de toy in en de ander kan deze besturen. Op deze manier maak je een diner toch een stuk opwindender.

Ik schrijf over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met gezondheid, het lichaam, sporten en allerlei zaken die met huis en tuin te maken hebben. Kortom een gezellige blog waar jij je kunt verdiepen in uiteenlopende thema's. Neem eens een kijkje in de categorieën :)

Vorige

Katten en hun geheime levens: de verrassende waarheid over het gedrag van katten

Volgende

Vergelijking soorten cryptocurrency: Kenmerken & waarde

Laatste van Blog

withemes on instagram