3 tips om de beste koffiezetapparaat voor op kantoor te vinden

Last Updated on: 24th oktober 2022, 02:19 pm

De geur van vers gezette koffie in de ochtend is een van de kleine geneugten van het leven. Helaas valt de koffie die er op kantoren gedronken wordt niet altijd even goed bij iedereen in de smaak. Dit komt vaak doordat er vooral gekeken wordt naar de prijs van het koffieapparaat en niet zozeer naar de kwaliteit er van. Om het beste koffiezetapparaat voor op kantoor te kiezen hebben we een paar handige tips voor je op een rijtje gezet.

Het beste koffiezetapparaat zakelijk hangt af van het budget, je smaak en de grootte en omgeving van het kantoor. Misschien wil je een machine die zowel koffie als thee kan zetten, of een die programmeerbaar is. Misschien wil je een kleiner apparaat dat je op je bureau kunt laten staan, of een apparaat van industrieel formaat waarmee je een hele verdieping kunt voorzien. 

Stel een budget vast en weet wat je koopt

Denk na over de indeling van het kantoor en bedenk aan welke voorwaarden het apparaat zou moeten voldoen. Als je op een stillere verdieping werkt, heb je misschien geen behoefte aan een lawaaierige machine die koffie op vol volume schenkt. Dit soort dingen zouden later een probleem kunnen worden. Er zijn geweldige koffieautomaat zakelijk voor alle budgetten. Als je in een groot kantoor werkt, kan een koffiezetapparaat van industrieel formaat geschikt zijn die beschikt over een grote hoeveelheid aan opties, denk aan thee, chocomel of een lekkere cappuccino. Werk je in een klein kantoor of in een kantoor aan huis, dan zou je kunnen kiezen voor een kleiner formaat met minder opties.

Beknibbel niet op de kwaliteit van je koffiebonen

De beste koffiebonen maken de beste koffie. Je komt misschien in de verleiding om de goedkoopste koffiebonen te kopen, maar die kunnen ook van lage kwaliteit zijn. De beste koffiebonen zijn vers gebrande en vers gemalen bonen. Vers gebrande koffiebonen zijn langer houdbaar. Koffiebonen zijn niet zoals de meeste andere voedingsmiddelen. Ze worden niet slecht, maar verliezen na verloop van tijd wel smaak.

Controleer de lekbak en de capaciteit van het reservoir

Sommige koffiezetapparaten hebben grote reservoirs die water bevatten voor meerdere dranken. Andere koffiezetapparaten hebben kleinere reservoirs die elke keer dat je koffie zet bijgevuld moeten worden. Als je in een groot kantoor werkt, wil je misschien een groter reservoir, zodat je het niet vaak hoeft bij te vullen. Werk je in een kleiner kantoor of in een kantoor aan huis, dan heb je misschien geen groot reservoir nodig.

Ik schrijf over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met gezondheid, het lichaam, sporten en allerlei zaken die met huis en tuin te maken hebben. Kortom een gezellige blog waar jij je kunt verdiepen in uiteenlopende thema's. Neem eens een kijkje in de categorie├źn :)

Vorige

Interieuradvies: jouw woning design-proof maken

Volgende

Zo maak je jouw woning helemaal af

Laatste van Blog

withemes on instagram