Zo koop je een goedkope iPhone van goede kwaliteit

Het leven is tegenwoordig al duur genoeg en waarom zou je de hoofdprijs betalen wanneer je aan een nieuwe iPhone toe bent? Een flinke uitgave en dat terwijl je voor veel minder geld ook al de trotse eigenaar kunt zijn van een zo goed als nieuwe iPhone?

Daarom kiezen mensen voor een refurbished iPhone

De prijs van een nieuwe iPhone is de belangrijkste reden waarom mensen kiezen voor een refurbished variant. Met de aankoop van een refurbished toestel bespaar je meer dan alleen geld. Een refurbished iPhone krijgt een tweede leven en daardoor spaar je ook het milieu.

Tweedehands versus refurbished

Koop je via het Internet een tweedehands iPhone, dan heb je geen idee wat je in huis haalt. Het toestel kan er op de foto’s fantastisch uitzien, maar bij ontvangst blijkt dat er technisch toch wel het een en ander aan mankeert.

Koop je daarentegen een refurbished iPhone, dan kun je erop rekenen dat je kwaliteit in huis haalt. Je hebt ook de wettelijke bedenktijd van 14 dagen en recht op retour. Ook is een refurbished iPhone voorzien van het Keurmerk Refurbished. Door dit keurmerk weet je zeker dat de door jou gekozen iPhone in orde is en geleverd wordt met de benodigde accessoires. De refurbished IPhones van Simyo vallen allemaal binnen de A-klasse van het keurmerk Refurbished en de A-klasse staat voor ‘Zo goed als nieuw’. Dit keurmerk heeft verschillende klassen. Zo zijn er toestellen in de A, B en C-klasse. Kies je voor een A-klasse toestel, dan is die nauwelijks te onderscheiden van een nieuwe iPhone!

Zijn er nadelen?

Ben jij zo iemand die altijd het allernieuwste model wil hebben en dat ook nog kan betalen? Dan is een refurbished iPhone niet iets voor jou want de nieuwste modellen zul je pas na enige tijd als refurbished variant op de markt zien verschijnen.

Ruime keuze

Misschien denk je dat de keuze in refurbished iPhones beperkt is, dan heb je het toch echt mis. Je kunt kiezen uit diverse types zoals de iPhone SE of de refurbished iPhone 8 maar ook voor de refurbished iPhone 11 en 12 of de iPhone X.

Zo goed als nieuw maar veel goedkoper

De gebruikte iPhones worden nagekeken, getest en indien nodig vinden er reparaties plaats of worden er onderdelen vervangen. Bij de refurbished iPhones van Simyo wordt dit gedaan door de refurbish-specialist Forza. Elke refurbished iPhone van Simyo verkeert dus in technische goede staat en de toestellen vallen allemaal binnen de A-klasse.

Dezelfde garantie als een nieuwe iPhone

Wanneer je een refurbished iPhone koopt, heb je dezelfde garantie als wanneer je een nieuwe iPhone. Bij de aankoop van een tweedehands toestel heb je dat niet.

Combineer je refurbished iPhone met Prepaid internet

Wanneer jij niet alleen de aanschafkosten van je iPhone in de hand wilt houden maar ook grip wilt hebben op de kosten voor telefoon- en internet, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een prepaid internet pakket. Zo'n pakket kun je prima combineren met een refurbished iPhone.

Ik schrijf over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met gezondheid, het lichaam, sporten en allerlei zaken die met huis en tuin te maken hebben. Kortom een gezellige blog waar jij je kunt verdiepen in uiteenlopende thema's. Neem eens een kijkje in de categorie├źn :)

Vorige

Op deze manier organiseer jij in no time een zakelijk evenement

Volgende

Eenvoudige antwoorden op al je ziektekostenverzekeringsvragen voor 18-jarigen en studenten

Laatste van Blog

withemes on instagram