Onze favoriete webshop voor telefoonhoesjes

Heb je net een nieuwe smartphone aangeschaft? Grote kans dat je in de wolken bent met alle technische snufjes die deze smartphone jou te bieden heeft. Dat begrijpen we heel goed! Bellen met een telefoon is natuurlijk vanzelfsprekend, maar dankzij de camera en vele apps die gedownload kunnen worden op hedendaagse toestellen, mag een smartphone zeker wel ‘slim’ genoemd worden. Dat gezegd hebbende. Hoe houd jij jouw telefoon in goede staat? Natuurlijk met een telefoonhoesje en een screenprotector. Maar waar kun je deze producten het beste kopen en waar vind je de leukste hoesjes? In dit artikel helpen we jou een eindje op weg. Lees snel verder!

Hoesje telefoon van Casimoda

Ben je op zoek naar een nieuw telefoonhoesje? De telefoonhoesjes van Casimoda zijn onze favoriet! De cases zijn van hoge kwaliteit gemaakt en worden geproduceerd in Nederland. En het uiterlijk? De covers zijn bedrukt met de meest tijdloze en modieuze printjes die je maar kunt bedenken. Ook de prijs van een hoesje is uiterst vriendelijk te noemen. Voor nog geen €20 kun je namelijk al een bijzonder smartphonehoesje voor jouw iPhone, Samsung, OnePlus, Huawei, LG, Sony of Oppo bestellen.

Hippe accessoires

Naast dat de telefoon hoesjes van Casimoda lekker opvallen, zijn ze ook nog uit te breiden met verschillende accessoires. Bestel een telefoonhoesje in combinatie met een stevige hoesjesvriendelijke screenprotector, zodat het touchscreen ook krasvrij blijft. Of koop een universele ring houder die je op de achterzijde van je telefoon kunt bevestigen. Zo’n accessoire is als het kersje op de taart en zorgt ervoor dat bijvoorbeeld jouw hoesje iPhone 12 nog meer houvast biedt bij gebruik.

Ontwerp zelf een hoesje

Heb je zelf een ontwerp in gedachte of wil je heel graag een foto van een dierbaar persoon op een hoesje laten bedrukken? Ook dat is mogelijk! Casimoda heeft namelijk een uiterst gebruiksvriendelijke ontwerptool. In een handomdraai kun je een unieke case ontwerpen naar jouw smaak. Wil je geen foto ontwerpen, maar wel een hoesje laten bedrukken met een tekst of jouw initialen? Neem dan zeker een kijkje bij de kant-en-klare custom telefoonhoesjes waar alleen jouw naam nog op ontbreekt. Succes!

Vorige

Hoortesten bij een audicien

Volgende

Top 3 beste aandelen binnen de sportbranche

Laatste van Blog

withemes on instagram