assorted spices in casserole on brown wooden table
Photo by Engin Akyurt on Pexels.com

Gezellig gourmetten kan ook gewoon door het jaar heen

Je hoeft écht niet te wachten tot het weer Kerst of Pasen is om lekker te gaan gourmetten met je vrienden en/of familie. Iedere reden is een goede reden als het gaat om lekker en gezellig samen te eten. Gourmetten is een geweldige manier om samen te zijn en te genieten van elkaars gezelschap. Je hebt altijd wat te doen, ook als je even niet deelneemt aan het gesprek. Er staat voor ieder wat wils op tafel en het is sowieso al gezellig om allemaal bij elkaar te zijn!

Hoe regel je een gourmetfeestje?

Zie je het helemaal zitten om een gourmetfeestje te organiseren? Maar heb je, als je heel eerlijk bent, geen tijd of zin om langs alle winkels te gaan en je spullen te halen? Dan heb ik goed nieuws voor je! Je kunt online niet alleen een gourmetschotel bestellen, maar ook nog eens alles dat je verder nog nodig hebt bij het gourmetten. Van gourmetstellen tot borden en bestek en natuurlijk de meest heerlijke bijgerechten, salades en vlees, vis of vega voor op het gourmetstel. De kosten zijn helemaal niet hoog, zeker als je weet dat je je ook nog eens geen zorgen hoeft te maken over de afwas. Ja, je leest het goed: je kunt alles gewoon, gebruikt en wel, weer terugdoen in de boxen en die worden weer bij je opgehaald.

Het enige waar jij nog voor moet zorgen is voor het drinken voor tijdens de gourmet. Haal genoeg in huis: gourmetten en kletsen is dorstig werk!

Gourmetten is vaak een vlees- en/of visfestijn

Maar wist je dat ook vegetarisch gourmetten heel lekker is? Wat denk je van heerlijke grillkaas voor in je pannetje? Of de beste jackfruit-taco’s? Als je alles zelf moet bedenken voor een vegetarisch gourmetfeestje dan grijp je toch vaak weer terug op de geijkte dingen als champignons (al dan niet in knoflooksaus), maiskolfjes en gepofte aardappels. Kijk eens op de site en zie wat de verdere mogelijkheden nog zijn. Je zult versteld staan!

Mix en match!

Verwacht je én vegetariërs én vleeseters én mensen met een uitgesproken voorkeur voor vis? Dan kun je per persoon een schotel met bijgerechten bestellen. Je weet dan helemaal zeker dat iedereen de hele avond gaat zitten smikkelen. En ja, dat kan ook op een willekeurige dinsdagavond. Geef je een groot feest, met meer dan 40 gasten? Vraag dan een speciale offerte aan. Ook dat kan gewoon via de site.

Vorige

Tips voor het regelen van jouw verzendproces

Volgende

Dit is waarom je altijd met knoflook zou moeten koken

Laatste van Blog

withemes on instagram